Mangler du en Big Mac, en pakke panodiler eller en cocio fra 7-Eleven, så behøver du ikke længere selv bevæge dig ud af dit komfortable hjem. En ny leveringstjeneste henter nemlig varerne for dig.

Tømmermænd, hovedpine eller andet, der gør det svært for dig at bevæge dig mere end et par meter væk fra din sofa?

Nu kan du få bragt varer hjem til dig selv fra butikker, der ellers ikke har levering. Om det er McDonald’s, Matas, bageren eller 7-Eleven, så kan appen ’Burd’ hjælpe dig.

Du lægger varer i kurven fra den ønskede butik, betaler med kreditkort via app’en, og en ’Burd’ accepterer opgaven. Denne Burd cykler ned og handler på dine vegne, og sørger for ordren er dig i hænde senest 45 minutter efter bestilling.

Direktør ved Burd, Jakob Kristiansen, fortæller, at de hele tiden arbejder på at få flere og flere butikker med. Det gør de ganske enkelt ved at lytte til deres brugere for at finde ud af, hvad der er efterspørgsel efter.

Året ud kan appen kun bruges i København, men planen er at udvidde til alle større byer i landet på sigt, begyndende med Aarhus i 2018.

Aarhus har dog allerede en lignende service, Djinni, der er ’lampens ånd’ og ’fremtryller’ det, du bestiller, ved at hente det for dig.

Her bestiller du også gennem en app, men du er mere direkte i kontakt med buddet, som du kan skrive med.