Modelfoto.
Modelfoto. Foto: Bax Lindhardt
Ingen god gerning går ustraffet hen. Sådan lyder et gammelt ordsprog. Og i onsdags blev det virkelighed for 15-årige Diana Sørensen fra Slagelse. 

I sidste måned gjorde hun en anden beboer i den sjællandske by lykkelig, da hun fandt og afleverede hans tabte pung, der bugnede af penge. Nu har Diana selv fået stjålet sin egen pung - med alle de penge, hun fik i 15-års fødselsdagsgave.

Det fortæller Dianas far, Michael Sørensen, til sn.dk

Sidste fredag fyldte Diana 15 år, og hun havde derfor taget alle de 1300 kroner, hun havde fået i gave med i skole onsdag, fordi hun havde planlagt en shoppingtur, efter hun fik fri.

Efter en af timerne skulle eleverne forlade klassen, og Diana aftale derfor med læreren på Marievangsskolen, at klassen ville blive låst af, så hun trygt kunne lade sin pung med de mange penge blive liggende i klasselokalet.

- Men efter timen kom en af klassekammeraterne hen til hende og fortalte, at de havde fundet hendes pung på toilettet, tømt for kontanter, fortæller Michael Sørensen til sn.dk.

Diana tog efterfølgende sammen med sin far hen til politistationen for at anmelde tyveriet. Men de fik besked fra forsikringsselskabet om, at forholdet ikke kunne dækkes.

Heller ikke skolens forsikring vil dække tabet. Og det selvom tyveriet skete på skolen og i et aflåst klasselokale.

Dog har Diana talt med både pedellen og med læreren, der låste døren, og de støtter begge hendes sag.

- De bakker mig begge to op og siger, at døren VAR låst, og at der er tegn på, at døren er brudt op, siger hun til sn.dk.

Om deres forklaringer kan overbevise forsikringen til at dække tyveriet alligevel, vides endnu ikke.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.