KØB PLUS!

Lige nu: BIF-spillere skal svare hurtigt

Brøndbys spillere skal komme et lynhurtigt svar. Vil de gå ned i løn eller ej?

Sporten.dk er til stede i Brøndby, hvor spillerne netop har afsluttet dagens træning. Inden bolden rullede var spillere og ledere tirsdag formiddag indkaldt til et orienteringsmøde, hvor de blev informeret om den redningsplan, der netop er offentliggjort. En redningsplan, hvor klubben kræver, at samtlige medarbejdere går 25 procent ned i løn i de kommende tre måneder, inden det vertikale lønhop nedad fastfryses på 10 procent.

Medarbejderne - heriblandt spillerne - skal nu tage stilling til, hvorvidt de vil sige ja til denne aftale. Og det skal de gøre hurtigt. 

- Vi går ind nu, og så skal vi tale sammen, inden vi giver ledelsen et svar, siger Mikkel Thygesen, da han går fra træningsbanen ind i omklædningsrummet.

- Vi har ikke lang tid til at tage en beslutning, fortsætter Thygesen, der sammen med holdkammeraterne dog får tid og lov til kort at konferere med agenter og Spillerforeningen. 

Én enkelt medarbejder toner imidlertid allerede nu rent flag. Brøndbys cheftræner Auri Skabalius er klar til at gå ned i løn for at redde sin arbejdsgiver.

- Jeg er klar. Men jeg kan kun svare for mig selv. Det er for at redde klubben. Hvorfor skulle jeg ikke gå ned i løn, spørger Auri retorisk.

- Men det er trist. Der er mange i administrationen, som ikke får så meget i løn i forvejen, fortsætter han.

Sporten.dk er på plads i Brøndby resten af eftermiddagen. 

Læs også: