Saxo Bank bliver ny sponsor for Bjarne Riis' cykelhold. Resten af året er banken medsponsor med CSC, og de efterfølgende tre år er Saxo Bank hovedsponsor.

Bjarne Riis' har fået den fremtidige finansiering af sit succesrige cykelhold på plads. Det bliver den danske netbank Saxo Bank, som fremover som hovedsponsor skal poste penge i holdet, der de seneste tre år har været det bedste hold på Pro Touren.

Saxo Bank afløser ved årsskiftet CSC som hovedsponsor, og holdet vil herefter hedde Team Saxo Bank. Banken indtræder dog allerede nu som sponsor, og resten af året kommer holdet til at hedde Team CSC-Saxo Bank.

- I Saxo Bank har vi fundet den perfekte fremtidige partner. Vi er utrolig stolte over at blive forbundet med så stærkt et brand og en virksomhed, der har så stor interesse for vores hold og vores værdier, siger Bjarne Riis i en pressemeddelelse.

- Holdet har det internationale format og det navn, som kan hjælpe os med at få viderebragt vores budskaber til vores kunder rundt omkring i verden. Vi elsker cykelsporten, vi stoler på Bjarne Riis og er sikre på, at vil vinde sammen, lyder det fra bankens to grundlæggere, Kim Fournais og Lars Seier Christensen.

/ritzau/