Bank Trelleborg-aktionærerne kan være nok så rasende. Men Sydbank har ikke i sinde at give dem den uvildige revisorvurdering før offentliggørelsen torsdag.

Foreningen af Minoritetsaktionærer i Bank Trelleborg med formand Jan Marcher i spidsen kan være nok så rasende over, at de ikke får lov at se en uvildig revisorvurdering før præsentationen torsdag formiddag. Formanden for Fonden for Bank Trelleborg, som torsdag fremlægger den uvildige vurdering, Carsten Andersen, afviser blankt at udlevere rapporten.

- Vi kan ikke give aktionærerne rapporten før andre. Derfor må Jan Marcher leve med, at de først får kendskab til revisorernes vurdering torsdag, siger Carsten Andersen, der samtidig er administrerende direktør i Sydbank, til Ritzau.

Han understreger, at minoritetsaktionærerne er velkommen på pressemødet, hvor de så kan få rapporten i hånden.

- Jeg kan ikke begynde at behandle nogle anderledes end andre. Sådan er det, siger Carsten Andersen.

To statsautoriserede revisorer vurderer i beretningen, hvad Bank Trelleborg reelt var værd, da Sydbank over en weekend i januar overtog den kriseramte sjællandske bank. Fra fredag den 18. januar til mandag den 21. januar faldt værdien af banken fra cirka en milliard til 250 millioner kroner.

/ritzau/