Søndagens ulykke i Fårup Sommerland var ikke den første forlystelsesparken oplevede i år. Onsdag d. 9. juli gik det også galt.

To piger blev fanget under vandet i forlystelsen Fårup Rafting, da deres båd væltede. Pigerne blev hjulpet op af vandet af gæster i sommerlandet, der reagerede hurtigt, skriver tv2nord.dk.

Ulykken skete fordi, en fotocelle var gået i stykker. En båd blev derfor kilet fast, og personalet fik ikke trykket nødstop. Det betød, at båden med de to piger blev ramt af en stor bølge, som fik den til at vælte rundt.

"Det var en procedurefejl, og vi har siden indskærpet, at der skulle være trykket nødstop med det samme," siger Fårup Sommerlands administrerende direktør Søren Kragelund til tv2nord.dk.

Teknologisk Institut undersøgte attraktionen, der nu kører igen.

Tekopperne snurrer igen
Søndag blev en otte-årig dreng alvorligt kvæstet, da han blev slynget ud af den snurrende forlystelse. En låge, der ellers kun kan åbnes indad, åbnede sig tilsyneladende udad.

Drengen holdes fortsat i kunstigt koma, da han har fået kraniebrud, men man forventer at vække ham i løbet af et par dage, fortæller Poul Severinsen, vicepoliti-inspektør fra Hjørring Politi.

Forlystelsen Tekopperne åbnede igen sidst på dagen i går. Der blev ikke fundet nogen fejl og mangler på forlystelsen, men de ting, der var der blev forstærket.