Få fat i Bitten og Sonny fra Robinson-ekspeditionen. Lad dem spille hovedrollerne i en ny TV-thriller med titlen "Hvem æder hvem? - en historie om menneskeæderne fra Malaysia.

Der er ingen grund til at ofre dyre rejser til tropiske øer, idet denne lille docusoap formentlig ikke vil vare længe. I stedet kunne handlingen passende erlægges til Kattegat-øen Hjelm, hvortil Marsk Stig i sin tid flygtede efter kongemordet i Finderup Lade.

Bitten og Sonny kunne trække lod om rollerne: Den ene skal være Robinson Crusoe - den anden skal være Fredag. Det er ret ligegyldigt, hvem der ender som hvem, idet pointen er en ganske anden:

Hvem bukker først under med nervesammenbrud? Det vil med garanti blive rigtig-rigtig modbydeligt TV. Hade-TV. Det vil overskride nye grænser i mediets formåen. Som virkelighedens svar på "Hvem er bange for Virginia Wolf". Mand og kvinde slider hinanden op. Næste stop er den lukkede afdeling. Musikken af John Mogensen: To men'sker på en strand...

Ku' det ikke være ret sjovt?

Efter den medfart, Bitten fik i aftes, kan der dårligt herske tvivl om, at hun må være favorit. Sådan som denne seje Bitten tog sit mega-nederlag, må hun have nerver af stål - og det har Sonny ikke. De hader hinanden så infamt, at Robinson nu har mistet sin uskyld. Og det er vel dybest set, hvad Robinson ønsker.

Sonny har bare ikke det menneskelige format. Til gengæld er han så heldig, at han her i år 2.000-udgaven er sat sammen med en flok tøsedrenge- og piger, som ikke tør slå bare en lillebitte prut af frygt for at fornærme deres selvudnævnte fører.

Det var da en ynk at overvære, hvordan alle klappede hælene sammen og underlagde sig denne Sonny i aftes, hvor kun stortaberen Bitten og til dels fisker-Anton tog det hele som mandfolk.

Man fornemmer allerede, at Anton ryger næste mandag.

Anton, som fra starten markerede sig så anderledes, naiv og positiv, men siden fik et tilbagefald og kom til at ligne lidt af en Karl Smart.

Men netop i aftes trådte Anton igen i karakter som menneske af kød og blod. Da knallert-mekanikeren fra Lyngby fik brev hjemmefra, græd han over savnet af sin kone og sit barn. Anton viste, at han i det mindste har en dybde, som indeholder rigtige følelser.

Og hvad gjorde så supermand Sonny, da han fik brev?

Joh, han braldrede op om, at FCK fører Superligaen. Så langt går åbenbart hans personlige horisont...

På mandag vil han af med Anton. Og hvad var det, Sonny sagde i sidste sekund i aftes: "Kim er en slags værge for Anton", sagde han.

Jamen, hvor var det dog morsomt sagt, Sonny. Et udtryk for uforfalsket, nedladende menneskeforagt.

Hvis jeg var Anton, ville jeg aldrig mere lege med Sonny.