12. afstemning

Baren er for alvor gået ind i sin afgørende fase, og deltagerne begynder så småt at tænke på den store pengepræmie, der ligger og venter til vinderen.

Men for den 27-årige Tenna Peckman blev drømmen om de mange penge knust, da hun blev den sidste deltager, der måtte forlade Baren inden det store finaleshow.





11. afstemning


Thomas Høgsted bad selv om at komme i stolen den 28. marts, og det var klogt. Hele 73% stemte nemlig for, at han skulle blive i Baren. I stedet sendte han 22-årige Ann-Carina hjem. Hvem skal hjem næste gang?



10. afstemning

Med 68% af seerne på sin side overlevede Reinholdt endnu en omgang i ingenmandsland. Dermed var det op til Reinholdt, hvem der skulle forlade Baren i 10. afsnit den 21. marts. Valget faldt på Anja, der ligesom sin banemand ellers har overlevet to tidligere omgange i ingenmandsland. Hvem skal hjem næste gang?



9. afstemning

Phuong Nguyen røg ud af baren i 9. afsnit den 14. marts. Anja overlevede endnu en gang turen i "ingenmandsland", da hun torsdag aften fik hele 68% af seernes stemmer, men hun stemte imod sit eget hold og sendte den 24-årige Phoung hjem til Vejle.



8. afstemning

Det blev farvel og tak til Bernhardt i 8. udgave af sæsonens TV3-serie "baren". Carsten Reinholdt var godt nok røget i "ingenmandsland", men 51 procent af seerne bestemte, at han skulle blive. I stedet pegede han på den 23-årige Bernhardt fra Nykøbing Falster. Hvem skal ud næste gang?



7. afstemning

Heidi Frederikke Jørgensen måtte forlade baren efter 7. afsnit. Bernhard blev for anden gang sat i "Ingenmandsland", og da seerne - med 52 pct. - valgte, at han skulle blive, pegede han på den 25-årige århusianer, der omgående måtte forlade stedet. Heidi, der gennem sine 36 dages ophold i baren, har gjort sig bemærket som en rigtig arbejdshest, var meget ked af det. Omvendt valgte hun at tage drengenes beslutning om at pege hende ud, som en kompliment. Hvem skal ryge ud i næste afsnit?



NB - På grund af tekniske vanskeligheder havde vi i en periode ingen afstemninger på B.T.online

2. afstemning

I TV3s nye omgang af Baren blev torsdag den 24. januar endestationen for 26-årige Rikke Rud Sørensen. 63 procent af seerne bakkede også op om afgørelsen.



1. afstemning

TV3s nye omgang af Baren blev en kort fornøjelse for Jeanett Pedersen. Den 24-årige fitness-instruktør fra Viborg fik kun en enkelt time i Baren i første afsnit den 17. januar. Hvem skal ud næste gang?