Finansmanden Klaus Riskær Pedersen er nu helt ude af internetvirksomheden Cybercity. Riskær er dermed ikke længere på nogen måde tilknyttet den virksomhed, han selv byggede op og siden solgte til amerikanske Advent for en halv milliard kroner. Efter salget var Klaus Riskær Pedersen fortsat knyttet til Cybercity som konsulent. Men det er slut nu, siger Henrik Clausen, administrerende direktør i Cybercity.

- Klaus Riskær Pedersen skulle være med til at sikre en fornuftig overdragelse af virksomheden til de nye ejere. Det foregik hurtigt og problemløst, og derfor arbejder Riskær ikke længere for os. Som person er Klaus Riskær sådan skruet sammen, at han enten skal være her 100 procent eller 0 procent. Og det er så blevet 0 procent, fordi den nye ledelse godt kan klare tingene selv, siger administrerende direktør Henrik Clausen.

Han tilføjer, at Riskær stadig får penge fra Cybercity, men det er, fordi han har fået sin konkurrenceklausul forlænget i to år frem til 2003. Og det får han økonomisk kompensation for.

/ritzau/