Den tidligere næstformand, Tine Aurvig-Huggenberger, må højst sandsynligt gå rettens vej, hvis hun skal gøre sig håb om at få den pension, som hun selv mener, hun har krav på fra sin tidligere arbejdsgiver LO.

Det oplyser Tine Aurvig-Huggenberger til B.T. efter, at hendes fagforening HK/Privat og LO har opgivet at blive enige.

”Vi har forsøgt at finde en løsning, men det har LO ikke ønsket at medvirke til, så det ser ud til, at vi bevæger os mod en retssag,” siger Tine Aurvig-Huggenberger.

Sagen vakte stor debat tidligere på året, da det kom frem, at den tidligere næstformand krævede millioner i pension af sin tidligere arbejdsgiver.

Hovedpersonen selv har indtil nu forholdt sig tavs i sagen og ladet HK/Privat føre sin sag. Her bekræfter man, at man ikke har kunnet blive enige med LO, og at sagen derfor er på vej til advokat.

Over for B.T. afviser Huggenberger nu, at der er tale om astronomiske millionbeløb. ”Det eneste, jeg har krævet, er at få det, der er indbetalt og hensat på min pensionsordning.

De astronomiske beløb, der har været fremme i pressen, er der jo ingen, der har set mig udtale mig om. Det er penge, der er indbetalt, så det er ikke et spørgsmål om, at de skal have nye penge op af lommen”, siger hun. Læs mere i B.T. torsdag