Skats forventede ekstraregning til de 78 FCK-venner, der fik lov at købe et sommerhus i Lalandia Billund med en rabat på 75.000 kr, får ikke en af de heldige -topspilleren Dan Thomassen - til at ryste i fodboldbukserne.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Dan Thomassen, der i dag spiller for århusianske AGF, ønsker ikke at kommentere, hvorfor han og de øvrige venner af FCK i sin tid fik rabatten på 75.000 kr. i forhold til almindelige købere af husene i Lalandia Billund.

- Det spørgsmål må du nok hellere rette til sælger. Det kan jeg ikke svare på, siger Dan Thomassen til bt.dk over telefonen fra Italien.

Da bt.dk fanger Dan Thomassen, er han endnu ikke orienteret om, at Skat i Billund er ved at granske de 78 handler, hvor venner og forretningsforbindelser til FCK i det tidlige forår i 2007 fik lov at købe sommerhuse i Lalandia Billund med rabat af Parken Sport & Entertainment.

LÆS OGSÅ
  • Skat gransker Parkens venner


-Det må jeg forholde mig til, hvis der kommer en opkrævning fra Skat. Andet er der vel ikke at sige til det.

Er du overrasket over, at du nu tilsyneladende bliver beskattet af din rabat?

- Jamen jeg må gentage, at det har jeg egentlig ingen kommentarer til. Der bliver diskuteret en del rent politisk og skattemæssigt, og jeg må forholde mig til de regler, der nu engang er, og tage det som det kommer.

Dan Thomassen overtog allerede sit hus i maj sidste år, og det har ifølge topspilleren fuldt ud levet op til forventningerne. Både i forhold til udlejning og hans eget brug af det.

Det har foreløbig ikke været muligt for bt.dk at få en kommentar fra finansminister Lars Løkke Rasmussen, som også var blandt de heldige, der kunne købe et sommerhus med 75.000 kr. i rabat.