Mens hendes forældre allerede stod med dødsattesten i hånden, vågnede en for tidligt født baby op i hospitalets lighus. Lægerne havde erklæret hende død. Men de tog fejl.

Brisa Milagros kom alt for tidligt til verden og da lægerne på sygehuset i Buenos Aires havde kæmpet i 40 hektiske minutter for at redde det lille liv, gav de op. Babyen blev erklæret død og hendes spinkle krop kørt ned i hospitalets lighus.

Mens hendes traumatiserede forældre blev bedt om at udfylde de nødvendige papirer, gik en hospitalsansat gennem lighusets kolde rum og hørte pludselig barnegråd. Lyden kom fra Brisa Milagros. Hun trodsede lægernes dom og var stadig i live.

Oplevelsen var et chok, fortæller hendes far, Jorge Milagros: Det var en næsten uvirkelig oplevelse, for jeg stod allerede med dødsattesten i hånden, da hun kone pludselig råber, at vores lille pige er i live, og jeg skal komme og se hende. Først anede jeg ikke, hvordan jeg skulle reagere, fortæller faderen.

Ikke første gang
Den chokerende hændelse skete blot dagen efter en lignende episode, hvor en mand blev fundet i live i et andet lighus i den argentinske hovedstad.

Den 71-årige Juan Llandor blev erklæret død, hans krop lynet ind i en ligsæk og placeret i en stak sammen med andre kroppe i lighuset. De afdøde afventede transport til et andet lighus, da en ansat opdagede, at den gamle mand stadig trak vejret.

- De åbnede ligsækken og så, at min far åbnede og lukkede munden. Så fik de travlt med at finde en læge, fortæller hans datter Maria Llandor. Hendes historie har desværre ikke den samme lykkelige slutning som baby Brisa. Hendes far døde kort efter.