Den alsidige drue Pinot noir, der bruges både i kostbare champagner og i de røde bourgognevine går igen sin sejrsgang.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Som vinskribent og sommelier smager jeg mange spændende vine af mange forskellige druesorter. Og der findes i dag et væld af velsmagende vine. Men skal jeg vælge en favoritdrue, bliver det pinot noir, der har gået sejrgang verden over inden for de seneste år. Pinot noir bruges både i kostbare champagner og i de røde bourgognevine. Tidligere var der langt imellem gode pinot noir-vine, men i dag dyrkes druen i alverdens vinområder og giver ofte charmerende, spændende og velsmagende vine.



Efter min mening kommer de mest karakterfulde pinot noir-vine dog stadig fra kølige egne, men også vine fra varmere, mere solrige steder, er efterhånden behagelige og charmerende. Fælles for dem er, at de ofte er behageligt lette at drikke. Det sidste ikke mindst, fordi disse pinot noir-vine næsten ingen garvesyre har, og det er noget, mange sætter pris på.
Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.
Men skal jeg vælge en favoritdrue, bliver det pinot noir, der har gået sejrgang verden over inden for de seneste år. Pinot noir bruges både i kostbare champagner og i de røde bourgognevine. Tidligere var der langt imellem gode pinot noir-vine, men i dag dyrkes druen i alverdens vinområder og giver ofte charmerende, spændende og velsmagende vine.

Efter min mening kommer de mest karakterfulde pinot noir-vine dog stadig fra kølige egne, men også vine fra varmere, mere solrige steder, er efterhånden behagelige og charmerende. Fælles for dem er, at de ofte er behageligt lette at drikke. Det sidste ikke mindst, fordi disse pinot noir-vine næsten ingen garvesyre har, og det er noget, mange sætter pris på.

 

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.