KØB PLUS!

Så mange frække tilbud får OL-kvinderne

Triatleten Helle Frederiksen, hækkeløberen Sara Slott Petersen og Caroline Wozniacki er nogle af de ombejlede kvindelige OL-atleter.

- Du skal gifte dig med mig, og sådan er det :-)

Sådan skriver en fan af den århusianske hækkeløber Sara Slott Petersen på hendes facebookside til et billede, hun har uploadet fra OL.

Det er ikke første gang af den 25-årige OL-atlet oplever, at fascinerede fans kontakter hende.

- Jeg tror, jeg får omkring 5-10 mails om dagen fra mænd, jeg ikke kender. I starten var det mærkeligt, men man lærer hurtigt at håndtere det, siger Sara Slott Petersen, der har en kæreste.

Også bueskytten Carina Rosenvinge Christiansen, der har fået en del opmærksomhed efter sine flotte præstationer i de indledende runder ved OL, har beundrere på det sociale netværk Twitter.

Triatleten Helle Frederiksen har en kandidatgrad i idræt og human ernæring, men er også tidligere model, og den 31-årige sportsbabe får da også et godt tilbud med på vejen for billedet, der pryder denne artikel, som kan findes på hendes facebook fanside.

Her skriver en mandlig fan i en kommentar til 

- Very nice. I would like to become a boyfriend of this beautiful girl.

Hele Danmarks tennisdarling Caroline Wozniacki har 471.276 fans på sin facebook side, og hvis den 22-årige tennisstjerne ikke havde en kæreste i forvejen, så behøvede hun ikke være bange for at ende som pebermø.

Der er nemlig masser af fans, der gerne vil giftes med den slagfærdige tennisprinsesse. Alene blandt kommentarerne på facebook til billedet herunder findes adskillige ægteskabstilbud.

 Læs artiklen på stiften.dk