Laudrup får nye spillere

Laudrups tropper har klaret det over al forventning i dette efterår. Nu skal der bygges på med spillerindkøb, fastslår klubbens bestyrelsesformand Huw Jenkins.

Inden den indeværende sæson stod Michael Laudrup som favorit til at blive fyret som den første. Men heldigvis for danskeren er det gået ganske anderledes.

Swansea ligger på en flot 9. plads godt halvvejs inde i sæsonen, og der snakkes ikke meget om hverken fyring eller nedrykning i den walisiske klub.

Der skal dog ikke hviles på laurbærrene fastslår Huw Jenkins, der er bestyrelsesformand i klubben. Udtalelserne hentyder til, at Swansea nærmere ser opad end nedad i tabellen.

- Vi går efter at have en stærkt og velfungerende mandskab, og bevæge os frem af efter januar, udtaler han.

Han uddyber og peger på, at der vil være masser af kampe mellem januar og maj.

- Der kommer en eller to spillere mere til truppen i dette transfervindue, for at sikre os en bred nok trup til det stramme program, siger Jenkins.

Selvom Jenkins vil forstærke truppen, er han godt klar over at flere spillere ikke får den regelmæssige spilletid de regner med. Derfor regner han med, at Laudrup i kommende uge må tage en snak med de utilfredse spillere.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08