KØB PLUS!

Goodson: Auri viste interessant statistik

Brøndby blev motiveret af en særlig statistik, fortæller Brøndby-kaptajnen.

Anfører Clarence Goodson stod for det udlignende mål, da han lørdag eftermiddag headede Brøndby på 1-1 i Parken og hentede et overraskende point til det trængte bundhold. FC København så ellers ud til at køre 1-0 sejren sikkert i land, da amerikaneren hovedstødte bolden forbi Kim Christensen i FC Københavns mål, men modsat resten af efteråret troede Brøndby på pointet indtil det sidste.

- Det er let at sætte sig op til disse kampe. Det er vores største rivaler, og hvis ikke du kan motiverer dig til den slags kampe, skulle du ikke spille fodbold, siger Clarence Goodson, der også havde en anden forklaring på, at holdet lørdag havde mere tro på sagerne, end det har haft på det seneste.

- Auri viste os nogle meget interessante statistikker i går (fredag, red.). Det var meget motiverende. Han viste os, at vi i alle kampe i dette efterår - undtagen den vi vandt - har været mest i boldbesiddelse, haft flest indlæg, og er kommet til flere chancer end vores modstandere. Det viser, at det har handlet om nogle meget små detaljer, når vi har tabt i stedet for vundet, siger Clarence Goodson.

Med indkøbet af Martin Albrechtsen skal Auri Skarbalius efter al sandynlighed ofre enten anføreren eller Daniel Stenderup i startformationen, men det er Clarence Goodson ikke meget for at forholde sig til:

- Antyder du, at det bliver mig, han sætter af?

Nej, jeg spørger, hvordan du ser konkurrencesituationen.

- Det er altid godt med konkurrence. Jeg er kun glad for, at der kommer gode spillere til klubben.

Har du talt med Auri, hvad hans ankomst betyder for din position på holdet?

- Nej, det har jeg ikke. Jeg har ikke tænkt på andet, end at jeg skal spille, og det er det, jeg forholder mig til. Hvis den dag kommer, hvor jeg ikke er blandt de 11 bedste, så er det Auris valg, og så er det, fordi det er bedst for holdet, og så er det okay for mig.

Læs også: