KØB PLUS!

Ajax-træner: Jeg regner med Eriksen

Frank de Boer har ikke modtaget konkrete bud på Christian Eriksen fra interesserede storklubber

Christian Eriksen har i denne sæson taget et skridt op. Fra at være stortalent er han nu en absolut nøglespiller hos Ajax Amsterdam - blandt andet med flere gode europæiske præstationer.

Det har helt naturligt bragt den danske landsholdsspiller i søgelyset hos større klubber i det store udland, men det ligner ikke et salg af teknikeren før til sommer. Hollænderne har ikke modtaget et bud på Christian Eriksen og regner heller ikke med at gøre det.

Det siger Ajax' træner Frank de Boer til sporten.dks hollandske pressekilder efter 0-0 kampen mod Utrecht 23. december.

- Der er intet konkret, og jeg regner med ham i denne sæson. Han kan sagtens lære mere i Ajax og tage endnu et skridt op, lyder det fra den tidligere hollandske landsholdsspiller.

Blandt andre Tottenham og Manchester City er meldt inde i billedet, hvorimod hovedpersonen selv flere gange har luftet drømme om et skifte til spansk fodbold, men lige nu og her ligner det, at fodboldåret 2012/13 færdiggøres i Amsterdam og Holland.

Skulle der alligevel ske noget, har Ajax Amsterdam en plan B klar. Det ligger i kortene, at en landsmand skal tage over efter Christian Eriksen.

- Når og hvis Eriksen vil videre, så har vi Lucas Andersen og Victor Fischer, der kan løfte arven, siger Frank de Boer.

Ajax Amsterdam ligger nummer tre i den hollandske liga - tre point efter førerholdet PSV med Mathias Zanka Jørgensen på holdet.

Læs også: