Film og TV

Se videoen: Her er Oscar-styrtet alle taler om - og forklaringen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

 
Jennifer Lawrence snublede på vej op ad trappen, da hun skulle modtage sin oscar for bedste kvindelige hovedrolle. Foto: MARIO ANZUONI

Den 22-årige Hunger Games-stjerne Jennifer Lawrence fik ekstra opmærksomhed ved Oscar-uddelingen, da hun uheldigvis snublede på vej op ad trappen, da hun skulle modtage sin Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. Se videoen i toppen af artiklen

Hvis du læser med fra mobilen, så se videoen her

Jennifer Lawrence fortæller til 'The Hollywood Reporter', at hun havde stresset så meget med forberedelserne til Oscar-showet, at hun havde glemt at spise.

- Jeg glemte helt at spise, fordi jeg var så stresset derhjemme og ikke havde tid til det, siger hun.

Læs også: Se billederne: Her er stjernens babybule

Læs også: Se billederne: De vandt en Oscar i nat

At skuespillerinden var sulten, berettede hun allerede om, da hun ankom på den røde løber før showet.

- Jeg er sulten som bare fanden, sagde Lawrence ifølge Daily Mail.

På den røde løber jokede hun med, at det eneste hun ønskede sig var en burger fra McDonalds.

Jennifer Lawrence, som blev internationalt kendt med filmen 'Hunger Games', fik i nat dansk tid en Oscar som bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i filmen 'Silver Linings Playbook'.

Da Jennifer Lawrence, som var iført en lang hvid kjole, skulle op for at modtage sin statuette, skvattede hun på trappen og tog sig til hovedet. Salen rejste sig op og klappede og en tydelig pinlig berørt Jennifer sagde:

- I rejser jer bare op, fordi I har det dårligt med, at jeg faldt. Det er pinligt, men tak, sagde hun, da hun fik prisen i hånden.

Læs også: Se de pinlige Oscar-øjeblikke: Først styrtede hun - så viste hun fingeren

Læs også: Flotte og mindre flotte kjoler - men her er den værste

Jennifer Lawrence fortalte efterfølgende backstage om sit uheldige fald:

- Hvilke tanker, der løb gennem mit hoved, da jeg faldt? Et grimt ord, som jeg ikke kan sige, men det begynder med f***, grinede hun.

Det er ikke første gang, at Jennifer Lawrence ufrivilligt får opmærksomhed ved prisshows. Ved Screen Actors Guild Awards i januar, tabte hun pludselig nederste del af sin kjole, da hun var på vej op på scenen (se det her). Også til den britiske filmpris Bafta snublede Jennifer Lawrence på vej ind til showet og tabte sin sko.

Relaterede

Det læser andre