Ups! Her går filmstjernens kjole i stykker - eller gør den?

Den unge amerikanske superstjerne kom til at træde sin kjole i stykker - eller gjorde hun?

Næst efter at møde op i en kjole magen til en andens er de fleste kvinders værste fest-mareridt nok, at de kommer til at træde i deres kjole, så den går i stykker.

Det mareridt blev til virkelighed for den amerikanske skuespiller Jennifer Lawrence, da hun søndag aften amerikansk tid skulle modtage en Screen Actors Guild Award som den bedste kvindelige skuespiller.

 

Lawrence kunne ikke skjule sine følelser, da hendes navn blev råbt op, og hun sprang op og omfavnede de folk, der sad omkring hende.

Men da stjernen skulle gå den korte vej fra sin plads og op på scenen, gik det galt. På grund af den trange plads mellem stolene, kom hun til at træde i sin dyre haute couture-kjole fra Dior, så kjolen sprækkede. I et split-sekund holdt de fornemme gæster i salen vejret, mens den 22-årige Lawrence hurtigt glattede kjolen ud og fortsatte op på scenen, som om intet var hændt.

Se billederne fra SAG Awards: Lawrence overstrålede dem alle

Efter uheldet har flere udenlandske medier spekuleret i, hvad det rent faktisk skete. Gik kjolen i stykker, eller var det et planlagt stunt? Og hvis det ikke var planlagt, hvordan kunne skuespillerinden så så let og ubesværet glatte kjolen på plads.

En journalist fra modesitet Styleite.com mener at have løst gåden. Jennifer Lawrences kjole er simpelthen to-delt og bliver holdt sammen med et tyndt gennemsigtigt sort for. Da stjernen så trådte på slæbet, røg underdelen ned og afslørede et kig til hendes lår.

Jennifer Lawrence fik prisen for sin rolle i filmen 'Silver Linings Playbook'.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08