Højgravide Joana Dervishi håber, at de to mænd, som svensk politi anholdte lørdag morgen, er to af de mænd, der overfaldt hende i sidste uge.

- Jeg håber, de har fat i de rigtige. Jeg vil ikke have, at uskyldige skal fængsles, men dem, der har gjort det her mod mig, de skal straffes. De skal lære, at det er forkert, det de har gjort, fortæller hun med gråd i stemmen, da bt.dk taler med hende lørdag middag.





- Hvorfor skulle det lige gå ud over mig. De er unge mænd. De kan gå ud og få sig et arbejde. En gravid kvinde som mig kan ikke forsvare sig. Hvorfor skulle de berige sig på min bekostning, spørger hun.

I sidste uge blev den gravide kvinde overfaldet kort før, hun nåede sit hjem i Valby. Hun havde netop været i banken for at hæve penge til babyudstyr og til sin mors rejse, da mændene sprang på hende. De slog og sparkede hende og stjal alle hendes penge.

Siden har Joana Dervishi haft det forfærdeligt. Hun har ondt i kroppen og er bange.

- Jeg er bange. Jeg har det ikke godt. Jeg er bange for, at de skal komme igen. Jeg er bange for, at de vil hævne sig på mig.

- Jeg gør mig mange tanker. Om aftenen og natten, når jeg ligger i min seng. Jeg kan ikke sove.

Selv om hun blev glad, da hun hørte, at politiet havde anholdt to, som de mistænker i sagen, går der lang tid, før hun kan ånde lettet op.

- Før de alle fire er bag tremmer, før vil jeg ikke kunne føle mig sikker, understreger hun og tilføjer, at hun er glad for, at politiet arbejder på sagen.

- Jeg håber, at politiet har fingeraftryk og DNA, som kan fælde dem.