Drabet på 19-årig indvandrer i Tingbjerg er ikke blevet hævnet. Nu har banderne udset sig en mistænkt, som jagtes

Da 19-årige Osman Nuri Dogan døde i en byge af 25 skud foran et pizzaria i Tingbjerg den 14. august, blev det startskuddet til en optrapning af konflikten mellem AK81 og gadebander med rødder i indvandrermiljøet.

Ifølge Berlingske Tidende fredag, er det drabet i Tingbjerg, som indvandrerne fortsat ikke føler er hævnet. Derfor er de rigtige tunge aktører som Black Cobra-banden - med flere afdelinger på Sjælland - under pres for at manifestere sig i konflikten.

Kort efter drabet på Osman Nuri Dogan anholdt politiet et 22-årigt medlem af AK81. Man blev kort efter løsladt og er i dag på fri fod. Men i indvandrermiljøet er man ikke færdig med den 22-årige og har derfor - ifølge Berlingske Tidendes oplysninger - sat en pris på hans hoved.

Der er med andre ord et ukendt pengebeløb til dén, der dræber den 22-årige AK81'er. Politiet afviser dog overfor avisen ethvert kendskab til en sådan pris.

Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger opholdt en person med relation til Black Cobra sig i den dræbte 19-åriges selskab på i alt 15 personer i Tingbjerg. Men det er ikke den eneste konflikt mellem cobraerne og miljøet omkring Hells Angels.

Flere kilder i miljøet fortæller uafhængigt af hinanden, at et Cobra-medlem for nylig blev sat til vægs i et slagsmål i udlandet med et medlem af AK81.

Hvor opmærksomheden hidtil har samlet sig meget om Nørrebro, er det langt fra givet, at den bydel bliver scenen om evt. kommende opgør. Med den historisk store visitationszone for hele København og massiv bevogtning fra politiets side af rockerborge og AK81-chapters, nyder Hells Angels en vis beskyttelse af politiet.

Derfor kan konflikten meget vel rykke ud i forstæderne eller til helt andre dele af landet.