For halvandet år siden takkede Demba-Nyrén nej til FCK – nu er han i Brann uden at fortryde, at han forlod dansk fodbold.

Det er en tilfreds angriber, der er ved at finde sig til rette i det norske. Njogu Demba-Nyrén er klar til at tørne ud for Brann Bergen og ærgrer sig ikke over at han har forladt Esbjerg, og han for halvandet år siden takkede nej til FCK.

- Nej, jeg har intet gjort forkert. Jeg fortryder aldrig mine valg, heller ikke, at jeg sagde nej til FCK. Brann er en større klub end FCK. Den er i hvert fald ikke mindre. Og det er en klub, der har spillet i Europa eksempelvis mod Everton. Det er ikke hver dag, man spiller mod Everton, siger Nyrén til B.T.

Angriberen glæder sig over at have skiftet Esbjerg ud med det norske. To et halvt år ved Vestkysten var nok til, der skulle luftforandring til.

- Det var godt for mig at komme væk. Jeg trængte til at skifte klub, liga og land for at få nye udfordringer. Min oplevelse af Brann er rigtig god, faciliteterne er gode, og man kan mærke, at det er en klub, der har styr på tingene.