Fortsætter AGF som ubesejret i endnu en kamp, den niende i rækken, sparker østjyderne efter al sandsynlighed guldmedaljerne tilbage til Brøndby.

Glæden i AGF-lejren gjaldt i første omgang redningen, men i høj grad også udsigten til at skulle spille en storkamp mod FCK for øjnene af 40.000 tilskuere i Parken.

»Det er alle tiders. En rigtig udfordring for os. Vi vil arbejde knaldhårdt og give FCK kamp til stregen,« sagde AGF-træneren Poul Hansen.

Han ville ikke afsløre, hvor hans sympati befandt sig. Men det ville angrebstalentet Morten Duncan Rasmussen godt.

»Jeg holder med FCK. Jeg er født i Valby og besøger ofte min mormor på Frederiksberg. FCK er min klub i hovedstaden. Men selvfølgelig vil jeg kæmpe som en vanvittig for at besejre FCK. AGFs resultater er vigtigere end alt andet,« sagde Duncan.

Morten Petersen, tidligere Lyngby, er ligeglad med, hvem der snupper guldet.

»Men nu har vi haft otte kampe uden nederlag, og så skal vi også have den niende med. Jeg glæder mig til sådan en storkamp. Det bliver virkelig spændende,« sagde Morten Petersen.

Alex Nørlund var heller ikke meget for at vælge side i guldstriden.

»Jeg synes da nok, at Brøndby med forårets sejrsrække havde fortjent at tage guldet, men når de i aftes tabte til FCK, må de tage straffen for det. Nu er der en ny situation, og det bliver en ønskesituation for AGF at komme til København og være sendt ud på en vigtig mission,« sagde Alex Nørlund.

Esbjerg-lejren rummede en del bekymring. Der var dels den forståelige ærgrelse over den hårde udvisnings-dom, som ramte Erik Wahlstedt.

Men vigtigst var, at EfB havde mistet tredjepladsen.

»Det er da ærgerligt, for vi var tæt på sejren. Men udvisningen ødelagde en del. Nu skal vi have hjælp af Viborg, der skal til Farum. Vi har hjemmekamp mod AaB. Jeg vil meget gerne have fat i bronzemedaljerne,« sagde træneren Ove Pedersen.

pil