En rystende mobilvideo har afsløret de brutale forhold på en egyptisk skole i byen Kafr Shukr. Små børn bliver mishandlet på skift, mens de græder og ryster af skræk.

En mandlig lærer fra Egypten er blevet fyret fra sit job, efter en chokerende video er blevet lagt på internettet.

Videoen er optaget med et mobilkamera og viser, hvordan en midaldrende lærer mishandler flere end 10 børn, der alle er under 10 år.

Mens han hiver dem i håret og skubber til dem, slår han dem med en lineal - blandt andet over fingrene og ryggen - før de må få deres skriftlige opgaver tilbage.

De skræmte børn græder og skriger, men den egyptiske lærer smiler blot, og mindst én anden mand i baggrund griner af den voldsomme episode, som en kvinde i slør har filmet og siden offentliggjort.

En lille pige med hestehale og lyserødt tøj er særlig udsat, da hun gentagende gange bliver slået og revet i håret. Man ser hende også træde væk fra manden af frygt, og hun står et stykke fra ham og ryster af skræk, før han river fat i hendes hestehale og slår hende over ryggen.

Læreren er blevet fyret og anholdt efter videoens offentliggørelse, og skolen er blevet lukket midlertidigt, mens efterforskere undersøger, om episoden er enkeltstående.

Se den rystende video HER