Den italienske premierminister Silvio Berlusconi gør ikke meget for at rette op på sit rygte som sexgal magthaver med hang til helt unge kvinder.

Foran den italienske og internationale presse, der for tiden har alle linser og mikrofoner rettet mod den 74-årige regeringschef grundet den forestående retssag, brugte han forleden et par minutter på at sende en lummer vits afsted om sig selv.

- I en opinionsundersøgelse for piger mellem 20 og 23 år spurgte man dem: Ville du gå i seng med Berlusconi? Og 33 pct. sagde ja. 67 pct. svarede: Igen??, sagde Berlusconi med et grin, før han hoppede ind på bagsædet af sin bil.

Se Berlusconis joke her. Indslaget hedder 'Berlusconi: Retssag er forfølgelse og løgn.' Den italienske premierministers joke kommer sidst i indslaget.

ITALY-POLITICS-JUSTICE-BERLUSCONI-SEX

I klippet kan man høre, at pressefolkene omkring bilen griner højlydt. Men gad vide om de ikke bare jubler over, at premierministeren igen kan hænges ud for at være kontroversiel i sine udtalelser.

Retssagen om Silvio Berlusconis formodede forhold til en dengang 

ITALY-POLITICS-JUSTICE-BERLUSCONI-SEX
trækker i øjeblikket ud.

Den italienske forfatningsdomstol har netop valgt at udskyde den berømte sexsag, fordi de vil undersøge anklagerne nærmere, før der bliver truffet beslutning om, hvem der endeligt skal afgøre sagen.

Den italienske regeringschef har hele tiden afvist de forskellige anklager mod ham, som han mener er en politisk hetz.