Thomas Frank var meget tilfreds med sine spillere, og måden de scorede på. Sejren mod Sønderjyske brød samtidig en dårlig stime på udebanen i Haderslev.

Det fortalte Brøndby-træneren, efter han søndag aften havde set sit hold vinde 1-0 mod Sønderjyske i en blæsende og regnvåd kamp.

»Sønderjyske er et af de sværeste steder at spille på udebane. Jeg ved godt, at de har tabt de to foregående hjemmebanekampe, men for os har det været rigtig svært. Fem gange i træk har vi ikke formået at vinde herovre. Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vi skaber de chancer, der skal til for at score, men giver for meget væk,« sagde Thomas Frank efter opgøret til TV3+ og fortsatte:

»I anden halvleg har vi en fantastisk defensiv indstilling og en super karakter. Vi spiller til nul for fjerde gang i træk, og vi giver ikke én stor chance væk. Det er jeg ekstremt tilfreds med.«

Der var også en tredje ting, Brøndby-træneren var tilfreds med efter sejren mod Sønderjyske. Brøndbys enlige mål, der blev scoret af angriberen Ariel Nuñez, kom efter en stardardsituation.

»Jeg er også tilfreds med, at vi scorer på en standardsituation. Jeg ved, at Claus Nørgaard, Jan Hoffmann (assistenttrænere, red.) og gutterne omkring de situationer har arbejdet voldsomt hårdt på det her. Og det er selvfølgelig en forløsning at score på noget, vi har arbejdet på,« sagde Thomas Frank.