Lukas Lerager og Mohamed Daramy var i hopla efter pausen, da FCK søndag vandt 2-0 over Randers i Superligaen.

FC København kom tilbage på sejrssporet, da holdet søndag på udebane vandt 2-0 over Randers FC i 15. spillerunde af Superligaen.

Midtbanespilleren Lukas Lerager og kantspilleren Mohamed Daramy strålede og leverede både mål og assist.

I første halvleg stod københavnerne ellers svagt i billedet og lavede et hav af fejl, mens hjemmeholdet ofte lykkedes med at vinde bolden højt i banen.

Efter indskiftningen af angriberen Andreas Cornelius i pausen begyndte københavnerne at vise sig bedre frem, mens Randers ikke formåede at stresse udeholdet i lige så høj grad.

Med sejren kravler FCK op på femtepladsen i tabellen med 21 point og er nu blot to point fra netop Randers, der sidder på tredjepladsen.

Udeholdet startede kampen bedst, men som tiden skred frem, begyndte kronjyderne at vise tænder.

Hjemmeholdet fik ofte skubbet spillet langt frem på banen og pressede FCK-spillerne, der omvendt havde svært ved at finde hinanden i pasningsspillet.

Kort før pausen havde Randers en gylden mulighed for at bringe sig foran på et hjørnespark, men midtbanespilleren Lasse Berg Johnsen formåede at skovle bolden lige over mål fra tæt afstand.

Gæsterne kom ud med et helt andet udtryk i anden halvleg og fik hurtigt bragt sig foran.

Mohamed Daramy driblede mod baglinjen i venstresiden og sendte en tværbold afsted mod Lukas Lerager, der sparkede bolden i mål med en simpel inderside.

Med 20 minutter igen fordoblede udeholdet sin føring. Denne gang modtog Lerager bolden i venstresiden og sendte en pasning afsted til assistmageren Daramy, der nemt trillede læderkuglen ind over stregen.

FCK havde ingen problemer med at holde buret rent mod slutningen og kunne fortjent rejse hjem med alle tre point.