Det er nu videnskabeligt bevist, at kvinder, der faker orgasmer, er nogle utro størrelser.

Utroskab. Et dumt uheld, når man selv gør det, og et utilgiveligt, psykopatagtigt samt helt igennem modbydeligt svigt, når ens partner gør det.

Selv om de færreste bryder sig om at tænke på det, er utroskab desværre relativt normalt, og forskere har fundet ud af, at kvinders sexvaner afslører, hvor tilbøjelige de er til at være deres kærester eller ægtemænd utro.

Det skriver Joe.ie.

I undersøgelsen blev 250 personer, der alle var i heteroseksuelle forhold, stillet en række spørgsmål om deres sexliv, tidligere utroskab og hyppigheden af deres orgasmer.

Da forskerne analyserede svarene, fandt de ud af, at der var en meget klar sammenhæng mellem kvinder, som faker orgasmer, og utroskab.

Faktisk var resultatet tilsyneladende tydeligt nok til at konkludere, at kvinder, der faker orgasmer, er oftere utro end andre, skriver Joe.ie.

De kvinder, som ikke får orgasmer, og heller ikke faker dem, er ikke mere utro, end kvinder, som får orgasmer, viste undersøgelsen.

Den dårlige nyhed for mænd er så, at 80 procent af alle kvinder ifølge Daily Mirror har erkendt at have faket orgasmer.

Avisen har konsulteret sex-eksperten Tammy Nelson, som forbinder fake orgasmer med, at kvinden ikke bliver tilfredsstillet i sengen, og ikke kan finde ud af at få det sagt til sin partner. Derfor søger hun andre mænd for at blive tilfredsstillet.

Derfor kan mænd måske undgå en utro partner ved at lære at give hende orgasme.

»De fleste kvinder kræver direkte stimulering af klitoris i alt fra syv til 45 minutter, og hvis ikke hun giver dig hints i form af støn eller suk, aner du ikke, om du gør noget som helst for hende,« lyder det fra Tammy Nelson.