Årsagen til branden på Restaurant Vejlegården er endnu ikke opklaret, og politiet holder kortene tæt til kroppen i sagen.

Politiet arbejder fortsat på at opklare, hvordan branden på Restaurant Vejlegården opstod kort før jul sidste år.

Efter branden har Sydøstjyllands Politi gennemført omfattende brandtekniske undersøgelser, og resultatet af det arbejde ventes at indløbe sidst i næste uge, oplyser politiet i en pressemeddelelse. De tekniske undersøgelser kan vise sig at være en afgørende brik i efterforskningsarbejdet, udtaler politiinspektør Brian Voss Olsen.

- Når vi får de tekniske undersøgelsesresultater i hænderne, kan vi begynde at sammenholde dem med de andre oplysninger, vi har samlet i sagen. Vi har oplysninger fra sporsøgning med hunde ved brandstedet, fra afhøringer, fra videoovervågning og fra andre tiltag, som jeg af hensyn til efterforskningen ikke kan komme nærmere ind på endnu, forklarer han.

Branden i den konfliktramte restaurant fandt sted 21. december 2012, men politiet understreger, at der ikke er tegn på, at den relaterer sig til den faglige konflikt, der opstod med fagforeningen 3F, efter restaurantens ejer, Amin Skov, indgik overenskomst med Kristelig Fagforening. Efterforskningen har heller ikke kunnet bekræfte, at Amin Skov er blevet overfaldet i forbindelse med branden.

Mere ønsker politiet ikke at offentliggøre på nuværende tidspunkt.

- Vi arbejder målrettet på at opklare denne sag. Brandsager er vanskelige, men der er gode spor og oplysninger at arbejde med. Men for at nå vores mål er det helt nødvendigt fortsat at holde kortene helt tæt til kroppen, så vi kan ikke fortælle offentligheden mere før tidligst sidst i næste uge. Hensynet til efterforskningen tæller altså mest for os i politiet, udtaler Brian Voss Olsen.

Efter branden blev Amin Skov indlagt med røgforgiftning. Han blev udskrevet juleaftensdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.