Den unge realitymor Malou Stella har lagt sine stjerneplaner midlertidigt på hylden, fordi hun er 'ødelagt af stress'. Det skriver Starlounge.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>20-årige Malou Stella fra seermagneten 'De unge mødre' afsørede for længe siden, at hun har planer om at springe ud som sangerinde.

Men efter flere måneder er hendes debutsingle stadig ikke på gaden, og nu fortæller realitystjernen, at poplivet ikke er nær så glamourøst, som hun troede. 

- Jeg blev stresset i hovedet, da jeg fandt ud af, hvor meget træning, jeg har brug for endnu. Jeg kan godt synge, men jeg har brug for at trække vejret rigtigt, når jeg synger, og det er virkelig hårdt, siger Malou Stella til Starlounge.

Den unge mor er på tv kendt for at droppe både uddannelser og job i flæng, og nu ser det ud til at gå samme vej med popplanerne.

Malou Stella skulle have sunget for en flok danske turister i Spanien i næste uge, men hun har netop aflyst sin scenedebut.

- Jeg føler mig så ødelagt af stress, at det er fysisk umuligt for mig at optræde i Lloret i næste uge, siger hun til Starlounge.

Hvis realitystjernen ikke får gang i sangkarrieren, betyder det dog ikke, at realitystjernen bliver glemt. Malou Stella er med i en helt ny tv-serie på Kanal 4 med andre unge mødre, der er ved at blive produceret.