Foto: ADAM WARZAWA

Den danske landstræner Gudmundur Gudmundsson ville have mere fart i angrebsspillet. Derfor satte han Mikkel Hansen på bænken til fordel for Michael Damgaard i anden halvleg.

»Vi var efter at få mere fart i spillet, mere flow i spillet, bruge vores kompetencer, for vi kan spille hurtigt. Det gik bedre, og vi ændrede nogle ting i angrebet. Vi fik dem spredt ud, og så var vi meget skarpe,« forklarer landstræneren omkring udskftningen, der betød, at Mikkel Hansen så hele anden halvleg på bænken.

POLAND HANDBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2016dsfdsafdsafds


Overvejede du at sætte Mikkel Hansen ind i anden halvleg, da det var meget tæt?
»Det overvejer jeg selvfølgelig. Men sådan er det. Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi brugte holdet,« siger islændingen, der var glad for, at danskerne revancherede en sløj første halvleg.

»Det var en hård kamp, som jeg forventede. Det var en meget svær kamp. De spillede meget lange angreb, synes jeg. I første halvleg havde vi svært ved at få fat i dem på stregen. I pausen snakker vi om at stå mere kompakt, så jeg er meget tilfreds med forsvarsspillet og angrebet i anden halvleg.«Mandag venter Montenegro i den næste kamp ved EM. Vinder Danmark den, er mellemrunden så godt som sikret.

dfgfd


»Nu har vi vundet over Rusland, og vinder vi den næste, er vi videre. Det kan man næsten sige. Men det er vigtigt at få de to point med i mellemrunden. Alle kampe er vigtige, og vi kan ikke undervurdere nogen som helst,« understreger Gudmundsson.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.