47-årige Cora Schumacher er blevet fjernet fra den tyske udgave af realityserien 'Jeg er en celebrity – få mig væk herfra!'

Og det skyldes, at producenterne bag RTL-programmet pludselig blev bange for, hvor meget Cora Schumacher ville røbe om hendes ekssvoger Michael Schumacher.

Cora Schumacher var i 14 år gift med Michael Schumachers lillebror, Ralf Schumacher, og hun er dermed blandt de få, der har haft adgang til Formel 1-legenden, hvis tilstand har været et mysterium siden en skiulykke i 2013.

Ifølge Bild blev Cora Schumacher – der har optrådt i en stribe tyske realityprogrammer, blandt andet Vild med Dans – pludselig fjernet fra programmet – hvor en flok kendisser skal overleve i en jungle – fordi hun blev en smule for snakkesalig til producenternes smag.

Cora og Ralf Schumacher var gift i 14 år.
Cora og Ralf Schumacher var gift i 14 år. Foto: Matthias Schrader/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Producenterne frygtede, at hun pludselig ville lække fortrolige oplysninger om ekssvogerens helbred.

Cora Schumacher har tidligere været ude og hylde Michael Schumachers kone, Corinna.

»Jeg står hundrede procent bag Corinna. Jeg tager hatten af for hende syv gange om dagen. Hun er virkelig en fantastisk kvinde,« sagde Cora Schumacher til Gala i 2020.

Det er mere end 10 år siden, at offentligheden sidst har set Formel 1-legenden Michael Schumacher.

Siden skiulykken 29. december 2013, der sendte tyskeren i koma, har der været stor mystik om Schumachers tilstand. Familien har sørget for, at intet slipper ud fra hjemmet i Schweiz, hvor den syvdobbelte verdensmester angiveligt modtager pleje.