Foto: Lee Smith

Christian Eriksen trækker overskrifter i hele fodboldverden, efter han søndag blev matchvinder med sin scoring til 2-1 i topbraget mellem Tottenham og Manchester City.

Den danske offensivspiller er på alles læber, efter han med målet i det 83. minut for alvor sparkede Tottenham ind i mesterskabskampen i Premier League. Og han bliver belønnet for sin indsats med flotte karakterer i de engelske medier, der alle har Eriksen som en af de allerbedste på banen på Etihad Stadium.

I Daily Mirror bliver Eriksen belønnet med karakteren otte, og det er kun holdkammeraten Dembelé, som med et ni-tal scorer en højere karakter. Avisen angiver som begrundelse for karakteren:

»Fantastisk afslutning, der sikrede Spurs sejren. Meget fattet.«

SOCCER-ENGLAND-MCI-TOT/

Hos Daily Mail får Christian Eriksen karakteren syv ud af ti, men han bliver dog her overgået af seks Spurs-holdkammerater.

På fodboldsitet Goal.com  får Christian Eriksen - sammen med fem andre Tottenham-spillere - den på dagen højeste karakter i form af 3,5 ud af fem stjerner.

»Havde et langskud, som blev pareret af Hart, og det var sådan cirka det, det blev til for ham - indtil han spurtede ind i Lamelas aflevering og satte en pæn afslutning ind sent i kampen,« skriver Goal.com om Christian Eriksens indsats.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-TOTTENHAM

I The Guardian er der ikke uddelt karakterer, men skribenten fremhæver Eriksens indsats ved målet, hvor han skriver,  at Eriksen 'tog en berøring og skød bolden udenom den fremadstormende Hart - så cool som man kunne ønske sig fra 12 meter. Fremragende afslutning'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.