Malaga har fyret deres cheftræner, Victor Sanchez.

Det sker fire dage efter, at han blev suspenderet efter offentliggørelsen af ​​en nøgenvideo, hvor den 43-årige træner optræder, der har floreret på sociale medier.

Ifølge Guardian skulle Victor Sanchez vise sin penis frem, mens han er iført en Malaga-trøje.

Den spanske klub udtalte, at Sanchez var blevet afskediget af 'disciplinære grunde', og tilføjede, at de ikke havde været i stand til at aftale vilkår om en gensidig opsigelse af hans kontrakt.

'Malaga har truffet denne beslutning grundet den alvorlige skade, de nylige ikke-sportsrelaterede begivenheder har gjort i klubben,' stod der i en erklæring fra klubben.

Malaga B-manager Sergio Pellicer vil fungere som førsteholdets træner, indtil en aftale med en ny træner har fundet sted.

Sanchez har tidligere udtalt, at han var blevet afpresset for et pengebeløb for, at videoen ikke skulle offentliggøres.

Det spanske politi er i gang med at undersøge Sanchez' påstand om afpresningen.

En 41-årig mand blev anholdt fredag ​​for ulovligt at dele videoen online, sagde det spanske politi, og tilføjede, at manden blev frigivet efter, at han var levet afhørt.

Malaga, der nåede kvartfinalen i Champions League i 2013, er i øjeblikket placeret som nummer 16 i den spanske Segunda Division, der er den næstbedste række i Spanien. Dermed er de kun en placering over nedrykningsstregen.

Indtil sin fyring havde Victor Sanchez været træner i klubben siden april sidste år.

Han har tidligere været træner i Deportivo La Coruna, Olympiacos og Betis.