Foto: LLUIS GENE

De brasilianske skattemyndigheder strammer grebet om Neymar.

I den verserende skattesag mod FC Barcelona-spilleren har man nu konfiskeret værdier for lige over 335 millioner kroner.

Det skriver blandt andet ESPN på baggrund af brasilianske mediers oplysninger.

Ifølge spanske Marca skulle de fastfrosne værdier dreje sig om ejendomme i Guarujá, Santos, Praia Grande, Sao Vicente, Sao Paulo og Itapema. Samt en privatjet og en luksusyacht.

Også Neymars far en involveret i sagen – han har gennem alle år været agent for sin søn. Helt siden teenageårene.

Sagen går tilbage til sidste år, da Neymar og co. fundet skyldig i skatteunddragelse for lige over 100 millioner kroner fra 2011-13. Dengang spillede han for Santos.

SPAIN SOCCER PRIMERA DIVISION

Én appel fra fodboldfamilien er netop blevet afvist. Trods de voldsomme beløb ligger der ikke et fængselsophold og lurer forude.

»Intet har forandret sig i forhold til sidste år. Hvis han betaler, hvad han skylder, er sagen lukket. Vores lovgivning er ikke for hård,« lyder det fra fra de brasilianske skattemyndigheder ifølge AP.

Så sent som I januar blev Neymar og hans far dømt til at betale 750.000 kroner i en skattesag med rødder tilbage i 2007-08. Dengang var Neymar bare 15-16 år.

Neymar på vej i retten i Madrid i skattesagen i Madrid.

Og så er der den igangværende retssag i Spanien, hvor far og søn og er under anklage for uregelmæssigheder i forbindelse med Neymars skifte fra Santos til FC Barcelona i 2013.

Hans overgang har siden været med til at koste én præsident livet i den spanske klub.

Neymar forhandler i øjeblikket med FC Barcelona om en ny – forbedret – kontrakt. Der kan være brug for pengene.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.