Den amerikanske genindspilning af den svenske succesfilm 'Mænd der hader kvinder' har først verdenspremiere 21. december 2011, men forventningerne på den anden side af Atlanten er allerede skyhøje.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Produktionsselskabet bag Hollywood-versionen af Stieg Larssons historie om Blomkvist og Salander har netop sendt den første officielle trailer ud.

Det er den forholdsvis ukendte skuespillerinde Rooney Mara, der spiller den populære punk-hacker Lisbeth Salander, og selveste Agent 007, Daniel Craig, er indehaver af rollen som journalisten Michael Blomkvist.Instruktøren bag The Girl with the Dragon Tattoo er den amerikanske filmskaber David Fincher, der blandt andet har instrueret Facebook-filmen The Social Network, den Oscar-nominerede Benjamin Buttons forunderlige liv samt Fight Club og Zodiac.

USA's version af Mænd der hader kvinder er allerede så hypet, at den bliver kaldt for årets mest ventede film. 

Men kritikere er ikke nær så spændte. I debatfora skriver folk blandet andet, at der under ingen omstændigheder er grund til at se Hollywood-udgaven, når nu den svenske version er så god.

Og mange mener, at der kun er én Lisbeth Salander - nemlig den svenske Noomi Rapace.
 
Tror du, at The Girl with the Dragon Tattoo kan leve op til forventningerne? Se traileren HER.