I dagens panel sidder Niels Pinborg, Jonas Kuld Rathje, Kristoffer Eriksen og Henrik Qvortrup.

Vi skal blandt andet tale om stridigheder i familien Seebach. Rasmus Seebach har nemlig ifølge SE og HØR meddelt storebror Nicolai, at han ikke længere vil dele indtægterne for deres fælles indtægter. Og selvom Rasmus Seebach har udtalt, at familien betyder alt for ham, har de to brødre angiveligt ikke set hinanden siden.

Suspekt fyldte Parken til en kæmpe koncert sidste fredag. Og blandt publikum blev Prins Christian spottet. Det interessante var dog hans selskab, der i følge Ekstra Bladet var kvindeligt, blondt og kærligt over for prinsen.

Rasmus Billing Birnbaum er også blevet spottet. Du kender ham måske bedre som Numse-Rasmus, der datede løs på tv i blandt andet programmet Singleliv. Og nu bliver tv-personligheden altså genkendt. I swingerklubben. Og det kan godt være lidt træls, når man bare gerne vil nyde et gang bang.

I kunstens verden er der nyt om det meget omtalte værk ‘Take The Money and Run’, som Jens Haaning skabte for museet Kunsten i Aalborg. Værket fik en masse omtale, fordi det skulle have forestillet en danskers årsløn, svarende til 532.549 kr., i pengesedler. Men rammen var tom, da Haaning afleverede værket, og nu er han altså blevet dømt til at betale en erstatning på 492.549 kr. samt sagens omkostninger på 78.500 kr. Men ifølge Jens Haaning er sagen ikke slut endnu.

På et andet museum, nemlig Ordrupgaard, har museumsdirektøren Anne-Birgitte Fonsmark, tidligere fået kritik for sin ledelsesstil, der er blevet kaldt både manipulerende og dominerende. Det fik kulturministeriet til at indlede en kortlægning af arbejdsmiljøet på museet, som nu er afsluttet og viser, at museets nuværende ansatte ikke genkender kritikken. Det er dog alligevel blevet besluttet, at Anne-Birgitte Fonsmark træder tilbage og overtager en mindre fremtrædende stilling på Ordrupgaard.

Der har været stort postyr omkring krigsfotografen Jan Grarup på grund af de seneste ugers afsløringer om usandheder. Nu har Politiken valgt helt at droppe samarbejdet med fotografen.

Se med live kl. 14 og husk, at du kan sladre med ved at sende en sms til programmet på 42 42 03 21. Begynd din besked med ‘BT’ og herefter et mellemrum.

Din vært er Ditte Okman og programmet produceres af Sarah Bech.