Island - Frankrig
Der bør være gode chancer for mål i denne kamp. Frankrig er svækkede defensivt af skader til Aymeric Laporte og Samuel Umtiti og har tidligere i kvalifikationen vist defensive svagheder ved at lukke mål ind mod hold som Albanien og Moldova. De har spillet tre gange mod Island i nyere tid, og alle tre gange har der været masser af chancer og mål. Dertil kommer, at Island trods en relativt defensiv spillestil normalt og er et målrigt hold, og begge holdets hjemmekampe i Nations League endte da også med mindst to scoringer. Gå efter mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,91 er fundet hos Bwin

Montenegro - Bulgarien
Hverken Montenegro eller Bulgarien har vist store defensive kvaliteter på det seneste. Værterne har ikke holdt modstanderen fra scoring i 10 kampe på stribe, mens det er sket ni gange i træk, at Bulgarien har lukket mål ind. Begge hold er reelt set uden chance for at gå videre, hvilket burde mindske risikoen for en taktisk affære, og hvor begge hold har haft svært ved at holde modstanderen fra scoring, har man vist bedre takter offensivt. Derfor virker det som en overraskende pæn betaling på, at begge hold kommer på måltavlen i Podgorica.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Bwin

Kolding IF - Nykøbing
Nykøbing har været ekstremt målrige i denne sæson med over fire mål i snit i holdets kampe, og hele ni af de 12 kampe er da også gået over denne mållinje. Det hænger sammen med, at man spiller ret offensivt med de problemer, det så kan skabe i den anden ende af banen, og skal her op imod et hold, der også er mange mål i. Kolding IF snitter 3,58 mål per kamp, og tager vi den omvendte kamp, var det en meget underholdende kamp, der endte med fem scoringer. Derfor giver det god mening at sætte penge på, at vi får mindst fire scoringer hér.

Over 3,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 18:00
Oddset 2,43 er fundet hos Unibet