KØB PLUS!

Hansen: Mike ville være god OB-spiller

Poul Hansen sender pæne ord i retning af Mike Jensen, men OB er godt besat på den centrale midtbane

Allerede i sommer blev Brøndbys midtbane-mand Mike Jensen sat i forbindelse med OB, og da Fyens Stiftstidende i den forgangne weekend pustede til det rygte, har spekulationerne om Jensens fremtid taget til.

Således har flere medier bragt rygtet om den snart kontraktfrie Mike Jensen til OB videre, og hovedpersonen selv har også talt varmt om OB-holdet. I Odense sender sportsdirektør Poul Hansen også pæne ord den anden vej, men han afviser alligevel at Mike Jensen er på vej til Fyn.

- Mike er en fantastisk spiller, som også ville være en rigtig god OB-spiller, men på den position, han spiller, er vi rigtig godt besat. Vi er godt dækket ind på den centrale midtbane, siger Poul Hansen til tipsbladet.dk.

- Med hans måde at spille på samt hans engagement og aggressivitet vil han passe godt ind hos os, det er indiskutabelt. Men lige nu har vi fem spillere til de to centrale midtbane-pladser, så det er ikke aktuelt, tilføjer han.

OB råder lige nu over etablerede navne som Krisztian Vadocz, Michael Silberbauer, Hans Henrik Andreasen, Jacob Schoop og Andreas Johansson, der alle kan spille på den centrale midtbane – og hertil kommer franskmanden Mohammed Diarra, der dog mest er blevet benyttet i forsvaret i denne sæson.

Til januar forlader Andreas Johansson imidlertid klubben, mens Michael Silberbauers lejeaftale med OB udløber til sommer. Det kunne måske åbne en plads for Mike Jensen?

- Jeg er enig, men der er også Jacob Schoop, som spillede mange kampe i begyndelsen af sæsonen, inden han blev skadet. Vi er dækket godt ind lige nu, og det er svært at kigge mere end et halvt år frem. Vi er fint dækket ind på de to centrale midtbane-pladser, og vi er godt tilfredse med dem, vi har, siger Poul Hansen.

Mike Jensens kontrakt med Brøndby udløber den 31. december i år.

tipsbladet.dk

Læs også: