Team Danmark holder fredag møde med ledelsen i Dansk Håndbold Forbund, som skal redegøre for, hvorfor herrelandsholdets træningslejr gik i vasken.

Eliteorganisationen Team Danmark er kendt for ikke at rutte med pengene. Derfor er direktør Michael Andersen meget utilfreds med, at træningslejren for håndboldlandsholdet i Lalandia i Billund endte med at blive aflyst efter ævl og kævl mellem Dansk Håndbold Forbund (DHF) og spillerne, der er uenige om aflønningen af spillerne.

- Vi har fælles målsætning og fælles aktivitetsplan med DHF, og når så væsentlig en aktivitet som en træningslejr rives ud af kalenderen efter to nytteløse dage, må vi naturligvis have en redegørelse for, hvordan man disponerer vores penge, siger Michael Andersen til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Team Danmark investeret 300.000 kroner i den nu kuldsejlede træningslejr. Team Danmark-direktøren oplyser, at han fredag skal mødes med DHF-toppen i skikkelse af formand Per Rasmussen og direktør Morten Stig Christensen, men Michael Andersen mener, at ansvaret for miseren skal placeres på flere skuldre.

- Vi mener, at både spillere og ledere bærer ansvaret for, at Lalandia-opholdet i stedet for træning endte i to dages lønforhandlinger Det er dybt uprofessionelt, siger Michael Andersen.

/ritzau/