AGF hentede den fjerde hjemmesejr i træk med 3-1 over Esbjerg. Dermed kravlede århusianerne op á point med Randers på femtepladsen.

Århus er igen ved at have en fodboldbastion. AGF vandt nemlig torsdag aften for fjerde gang i træk hjemme på NRGi Park i smilets by - denne gang med 3-1 over Esbjerg.

Hjemmeholdet viste da også en smule af tidligere tiders storhed og stolte hjemmebanetraditioner. Fra starten af kampen lagde de sig langt frem på Esbjergs halvdel og pressede voldsomt. Men det gav selvfølgelig kontrachancer til vestjyderne - en disciplin de mestrer særdeles effektivt. Således også efter en halv time, hvor der ikke gik mange sekunder, fra AGF tabte bolden i den ene ende, til Jeppe Mehl satte 1-0-målet i nettet i den anden.

Men det slog ikke AGF'erne ud. De bevarede presset, og man får ofte som fortjent. Jakob Poulsen blev spillet fri med en stikning dybt i feltet, og alene med Lars Winde svigtede han ikke - 1-1.

Efter pausen fortsatte århusianerne med det høje pres og kombinationsspillet langt fremme på banen. Det kunne ikke mindst lade sig på grund af fremragende spil af den offensive midtbanefordeler David Devdariani. Og efter times spil blev det netop georgieren, der sendte AGF på sejrskurs. Han halvflugtede bolden i nettaget til 2-1. Og da Peter Graulund scorede til 3-1 i de døende sekunder, var sagen klar: AGF hentede fjerde hjemmesejr i træk og hoppede dermed op side om med Randers på ligaens femteplads.

/ritzau/