En af de kritiserede hovedpersoner i fodboldkonflikten er klar til at trække sig og lade nye kræfter komme til. Spillerforeningens direktør, Mads Øland:

»Som det står nu, kan vi (Spillerforeningen og Divisionsforeningens forhandlere, red.) ikke alene løse konflikten. Vi må have nye kræfter ind. Enhver ved, at det gælder om at sætte nogle sammen, der har kemien til at løse tingende.

Claus Rode (direktør i Divisionsforeningen, red.) og jeg har en fin kemi, når det ikke drejer sig om den her sag. Derfor træder jeg gerne til side og lader en af de andre komme til.«

Spillerforeningens formand, Palle Sørensen, er dog ikke klar til at trække sig. »Det ændrer jo ikke på vores holdninger og synspunkter, hvis vi sætter andre til forhandlingsbordet.«

Spillerforeningen havde i aftes et orienterende møde på Institut for Idræt i København. Det samme havde fodboldbosserne. I Middelfart. Og her lød ikke forsonelige toner.

»Det er op til spillerne at bevæge sig og løsne op for den fastlåste situation. Det er ikke nogen trussel, men blot en helt udramatisk kendsgerning,« siger Divisionsforeningens formand Thomas Christensen, der kunne melde om fodslaw blandt medlemmerne.

uno /mille/