Sir Alex er decideret utilfreds med Nani oven på nederlaget til Chelsea. Og nu spekulerer engelske medier i, om Nani nærmer sig et Old Trafford-exit.


Sir Alex Ferguson revser Nani ovenpå Capitol One Cup-nederlaget til rivalerne fra Chelsea, fordi han mener, at Nani aldrig skulle have mistet bolden, som førte til udligningen kort inden slutfløjt.

Portugiseren havde ellers scoret et flot mål tidligere i kampen, men det var alligevel den urutinerede fejl, som Ferguson fokuserede på efter kampen.

- Vi tabte bolden alt for let ved det tredje mål, efter vi havde været i fuldstændig kontrol over kampen på det tidspunkt, udtalte Sir Alex Ferguson ifølge Daily Mail.

- Nani har erfaring, men han er en spiller, der ønsker at afdrible sin modstander, hvilket jeg ofte fortæller, at han skal passe på med. I den situation skal vi bare holde bolden ved hjørneflaget, og så er kampen slut, siger Ferguson.

Engelske medier beretter, at skottens udtalelser godt kunne antyde, at hans tålmodighed er ved at være opbrugt med Nani, og at et januar-skifte kan komme på tale.

Nani har kun startet inde i seks af Uniteds 14 kampe, og i weekendens Premier League-kamp mod Chelsea valgte Sir Alex at benytte sig af Ashley Young i stedet.

I august var Nani tæt på et skifte til Zenit Skt. Petersborg.