Vendelboerne får trøst efter det tredje nederlag på stribe

De 986 tilskuere i Frederikshavn blev holdt i en skruestik af spænding til godt ét minut før tid.

Først da SønderjyskE scorede til 5-3 i tomt mål i tiden 58.43 ved den tidligere White Hawks-spiller Dmitri Lavrentiev, sluttede festen.

Halvandet minut tidligere havde vendelboerne udnyttet en powerplay-situation og reduceret til 3-4 i seks mod fire, da Frederikshavns cheftræner, Heikki Mälkiä, allerede kort efter SønderjyskEs fjerde mål fire minutter før tid tog Lubos Pisar ud.
Det var sønderjydernes femte sejr i de seneste seks kampe, mens Frederikshavn indkasserede det tredje nederlag på stribe.

- Vi kommer godt igen i 2. periode og kunne lige så godt have taget de tre point, siger White Hawks assistant coach, Peter Glad.

Vendelboerne forstærkes nu af den amerikanske NHL-spiller Rob Globke. Den 26-årige wing er noteret for 46 kampe for Florida Panthers og spillede så sent som i sidste sæson ni NHL-kampe samt 64 AHL-kampe for Rochester Americans.

- Når vi køber ind, kan vi lige så godt gøre en god handel, siger en forventningsfuld Peter Glad.

SønderjyskEs canadisk/italienske VM-back André Signoretti blev offer for en crosschecking og udgik i slutningen af 1. periode. Han skal fredag til undersøgelse på sygehuset.

- Vi fik tre gode point i en tæt og dramatisk kamp. Vi arbejder os op i tabellen, siger manager Søren Stockfisch.