KØB PLUS!

Anja Andersen afviser fyring

Anja Andersen skyder rygter om fyring i Viborg ned

Da Anja Andersen i juni blev præsenteret som en del af Viborg HKs herrehold var det med visionen om, at hun skulle stå for talentudviklingen og det ambitiøse U18 projekt.

Derfor lignede det en regulær fyring, da håndboldklubben i onsdags meddelte, at Anja Andersen stopper senest til sommer. Årsagen er ifølge klubben selv manglende sponsorindtægter, der gør, at man ikke længere kan betale håndbolddronningens løn.

Men nu svarer Anja Andersen igen og afviser alle rygter om, at hun fik en fyreseddel.

- Det var egentlig meningen, at jeg skulle tilbage til Pathfinder i december. Lasse (Zäll, indehaver af firmaet Pathfinder, red.) er min chef, og han ville gerne have, at jeg kom tilbage. Men Bo og Tom (VHK’s trænere, red.) ytrede ønske om, at jeg blev sæsonen ud, og Lasse havde heldigvis forståelse for, at jeg nu bliver og gør tingene færdige i VHK, siger Anja Andersen fredag til Viborg Folkeblad.

Anja Andersen slår fast, at hun aldrig har haft intentioner om at være i Viborg i længere tid.

- Planen har været, at jeg skulle være med til at sætte en proces i gang med herreholdet. Jeg har ikke ønsket nogen trænerrolle, og det har jeg også sagt tidligere, siger Anja Andersen.

Læs også: