KØB PLUS!

Laudrup inden Boxing Day: En nøglekamp

Michael Laudrup vil gerne nå 27 point halvvejs inde i turneringen. Det kræver en sejr over Reading 2. juledag.

Det er ikke lang tid, Michael Laudrup og hans walisiske tropper har kunnet nyde det flot tilkæmpede point mod Manchester United. 

1-1-kampen mod mægtige United blev spillet søndag, og onsdag tager Swansea og de øvrige Premier League-hold så hul på den traditionsrige 2.juledags-runde, 'Boxing Day', med fuldt program. En runde, der samtidig markerer, at man er nået halvvejs i denne sæsons Premier League.

For Michael Laudrup var pointet mod United en vigtig begivenhed for Swansea som klub, men den danske træner understreger, at udekampen onsdag mod bundholdet Reading er vigtigere.

- Resultatet mod United var et stort resultat for klubben, for spillerne, for staben og for fansene, siger Michael Laudrup til avisen Independent og fortsætter:

- Vi har kunnet nyde det i 24 timer, men fra tirsdag har vi skullet fokusere på kampen mod Reading, da den kamp er vigtigere. Det er en nøglekamp, siger Swanseas danske manager.

Det er afgørende, at det walisiske mandskab, der i sidste sæson som oprykker opnåede en 11.plads, manifesterer sig i midterfeltet af ligaen og skaber mest afstand til bunden. Den målsætning er Laudrup godt i gang med at realisere med en aktuel 11.plads, og den kan komme nærmere med en sejr over Reading.

- Det er vores sidste kamp i første halvdel af turneringen, og hvis vi kan vinde den kamp, vil det være fantastisk. Det ville være fremragende, hvis vi kunne have 27 point halvvejs inde i turneringen, siger Laudrup, der sigter efter at nå 40 point, når sæsonen er slut.

- Lad os se, hvor mange point vi har efter 19 kampe (onsdag mod Reading, red.), og så vil vi forsøge at nå de magiske 40 point så hurtigt som muligt og se, hvor meget mere der er at spille for, har han tidligere sagt.

Michael Laudrup håber på at få kantspilleren Pablo Hernandez klar efter næsten fire ugers skadespause, mens forsvarer Angel Rangel er tvivlsom til kampen mod Reading.

- Både Pablo og Angel har muskel-skader, og man skal være varsom med disse skader, for hvis man starter for tidligt, risikerer man, at man er ude i længere tid. Pablo kan måske blive klar til kampen mod Reading, mens Angel kan være tilbage til kampen mod Fulham, siger Laudrup.

Efter kampen mod Reading onsdag venter Fulham 29.december, mens Aston Villa kommer på besøg 1.januar 2013.

Læs også: