Bradford fra den fjerdebedste engelske fodboldrække med mod Aston Villa klar til finalen i Capital One Cup.

Det strider mod al fodboldlogik.

Men alligevel er det en realitet.

Bradford City fra den fjerdebedste engelske fodboldrække League 2 kvalificerede sig tirsdag aften til finalen i den engelske pokalturnering Capital One Cup.

Miraklet stod klart, selvom holdet tabte 2-1på udebane til Premier League-klubben Aston Villa.

Men resultatet betyder, at Bradford efter en sejr på 3-1 i det første af to semifinaleopgør mellem de to mandskaber, går videre til finalen på Wembley med en samlet sejr på 4-3.

Dermed er det altså nu et hold fra de lavere engelske divisioner, der venter Michael Laudrup og Swansea, hvis waliserne selv formår at spille sig videre fra semifinalen onsdag aften mod i returkampen mod Chelsea.

Her fører Swansea 2-0 efter sejren i første kamp på Stamford Bridge.

Det begyndte ellers ikke al for godt for de undertippede pokalfinalister. Således bragte Aston Villas Christian Benteke sit hold på 1-0 efter 24 minutters spil.

Men i anden halvleg svarede Bradford tilbage, da James Hanson bragte holdet på 1-1. Og senere ramte Bradford også overliggeren på Aston Villas mål.

Hjemmeholdet pressede ellers på kampen igennem, og i kampens døende minutter scorede Andreas Weimann for Aston Villa til 2-1.

Det var dog ikke nok.

Bradford har på sin vej mod finalen slået hold som Arsenal og Wigan begge fra Premier League.

Finalen i Capital One Cup afvikles 24. februar på den engelske nationalarena Wembley.