KØB PLUS!

Super-Brian tilgiver tysk afhopper

Brian Nielsen forstår, at hans tyske træner Karsten Röwer prioriterer en anden bokser højere.

Brian Nielsen bærer ikke nag over, at hans tyske træner Karsten Röwer forlader sin danske bokser kort før, det går løs i sværvægtsbraget mod Evander Holyfield i DR Koncerthuset i København.

Den danske eksverdensmester har fuld forståelse for, at Röwer prioriterer en anden af sine boksere, mellemvægteren og IBF-verdensmesteren Sebastian Sylvester, højere.

- Han har trænet ham, siden han var ung, og så kan jeg godt forstå, at han vælger ham i stedet for. Han kan jo ikke være begge steder, siger Brian Nielsen, der først sidste år kom under Röwers vinger, da planerne om et boksecomeback blev virkelighed

Sebastian Sylvester skal nøjagtigt som Brian Nielsen bokse den 7. maj, og når der er koks i Röwers kalender, skyldes det, at Nielsens kamp mod Holyfield oprindeligt skulle være bokset allerede den 5. marts.

Men på grund af en øjenskade, som Holyfield pådrog sig, blev kampen med kort varsel udsat et par måneder. På det tidspunkt lå Sebastian Sylvesters kamp allerede fast.

Det baner vejen for et comeback til Poul Duvill, der tidligere har trænet Brian Nielsen, og det er boksebamsen svært tilfreds med.

- Jeg vil meget gerne have Poul i ringhjørnet. Han kender mig fra tidligere, og vi snakker helt bogstaveligt samme sprog og forstår hinanden, siger han.

Duvill kommer dog først ind i billedet en uge før opgøret mod Holyfield, når Röwer smutter videre.

- Det betyder ikke så meget. På det tidspunkt skal jeg alligevel ikke træne hårdt længere. Da skal jeg bare holde det hele ved lige. Det vigtigste er, at Poul er der under kampen, siger Brian Nielsen.

/ritzau/

Din kommentar