Bodil Udsen gik til arbejdet med »Den du frygter«, som hun altid gjorde. Fuld af nervøsitet og spænding. Det fortæller PR-manden Christian Have, der var personlig ven med Bodil Udsen gennem 25 år.

- Bodil syntes først og fremmest, at det var fantastisk, at hun stadig kunne bruges. Hun bevarede en meget stor ydmyghed omkring sit skuespil lige til det sidste. Hun var altid nervøs for, om hun kunne klare det. Hun var glad for, at hun stadig var i gang. Der er ikke så mange roller til kvinder i den alder, siger Christian Have, der startede sin teaterkarriere som assistent for Udsen. Han tænker med vemod et lille år tilbage til dengang, han talte med Udsen om hendes nye rolle. Hun døde bare en måned senere.

- Det var altid spændende for hende at møde nutidens stjerner, som her Ulrich Thomsen. Modsat mange andre i hendes branche bevarede Bodil sin begejstring for de unge skuespillere. Andre vil være tilbøjelige til at sige, at alting var bedre dengang, de var unge. Bodil var så livskraftig og kunne sagtens glæde sig på de unges vegne. En side ved Bodil, som jeg holdt utrolig meget af, siger Christian Have.