Peter Utaka scorede i Horsens sit Superliga-mål nummer 50 og sikrede OB holdets første sejr i fem kampe.

Var det vendepunktet for OB?

Med en sejr på 1-0 fik OB i hvert fald holdets første sejr, siden holdet hjemme vandt 2-1 over HB Køge 2. oktober, og lørdagens sejr var samtidig fynboernes første over AC Horsens siden 31. maj 2008.

Kampens enlige mål blev sat ind af Peter Utaka, da der manglede 20 minutter af opgøret. Espen Ruud slog et indlæg ind i hjemmeholdets straffesparksfelt, hvor AC Horsens' Martin Retov lidt uheldigt fik forlænget bolden til Peter Utaka, som med hovedet dirigerede bolden forbi målmand Søren Jochumsen, der spillede sin sidste hjemmekamp for østjyderne.

AC Horsens var ellers i slutningen af første halvleg og begyndelsen af 2. halvleg kommet bedre med i opgøret, efter at fynboerne var begyndt kampen bedst.

Hjemmeholdets Alexander Juel Andersen ramte mod slutningen af kampen overliggeren, men det forblev 1-0 til OB, og Henrik Clausens tropper overhalede dermed Silkeborg i tabellen. OB indtager med sejren Superliagens syvendeplads inden weekendens øvrige kampe.

Det var omvendt tredje kamp i træk, at AC Horsens ikke vandt, og Johnny Mølbys tropper ligger fremdeles på femtepladsen.